Als deskundige informatie- en procesconsultant in de care-sector heb ik jarenlange ervaring met het inrichten en verbeteren van nieuwe en bestaande informatiesystemen en bedrijfsprocessen binnen zorgorganisaties. Op gestructureerde wijze breng ik kennis over aan zorg-, administratieve, kwaliteits- en financiële medewerkers, maar ook aan behandelaren, planners, teammanagers en het managementteam.

Als verbindende factor en katalysator stimuleer ik de kennisoverdracht graag en breng ik mensen samen. Uitvoering van het nodige handwerk is onderdeel van de kennisoverdracht, zodat de beoogde verbeteringen vanaf het begin direct zichtbaar zijn. De ene keer als applicatiebeheerder, de ander keer als adviseur voor het managementteam. Met blijvend resultaat.

Ik ben een denker en doener, die snel kan schakelen, met een open en persoonlijke aanpak. Ik help mensen graag de volgende stap te zetten. Ik heb een helikopterview, bereid me graag goed voor, leef me in de organisatie in, luister aandachtig en kom daarna snel tot de kern. Als ik vanaf dag één waardevol ben geweest voor de organisatie en mezelf uiteindelijk overbodig heb gemaakt – de medewerkers hebben mij niet meer nodig – dan heb ik mijn werk goed gedaan en zit mijn taak erop.

BACK